America's Eco Adventure & Spiritual Trips Leader. info@eco-explorer.com +1 929 23 85 240

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Work & Travel Putovanja

posle Work ide Travel.

Putuj sa nama jeftinije i upoznaj Latinsku Ameriku detaljnije!

  • Dobro se provedi sa lokalnim stanovnistvom i na autentičnim mestima!
  • Probaj domaće specijalitete i lokalna pića!
  • Proveri na licu mesta da li je sve tako kako si maštao!
  • Ali ni to nije sve… Čuvamo ti prtljag iz SAD dok si na putu sa nama!
  • Tvoje je samo da se usudiš i prijaviš na neko od ova četiri naša putovanja po Latinskoj Americi!

Uživaj maksimalno u svojoj životnoj avanturi po Latinskoj Americi, i ne brini o organizaciji puta.

Rezervacije, smeštaj, transferi, ulaznice, izleti i organizacija obilazaka kultnih mesta i prelepih plaža karipskog mora… Svi tehnički detalji i organizacija puta je naša briga.

Tvoje je samo da se opustiš da bi mogao da doživiš autentična mesta i narod Latinske Amerike.

Latinska Amerika nikad bliže!!! Sad je pravi trenutak za putovanje!

Iskusi Latinsku Ameriku

Ćao studenti,

Ove godine za vas organizujemo fenomenalna putovanja nakon završenog radnog dela Work and Travel USA programa. Sigurni smo da ste oduvek maštali da proputujete svet i upoznate Latinsku Ameriku. Ove godine je izuzetna prilika za to.

Tu smo vama na usluzi, da vam kreiramo jedno životno putovanje, bogato fantastičnim i autentičnim lokalnim mestima, kao i dobroćudnim narodima Latinske Amerike, koji su pre svega dobri domaćini, pa je to i dobar način da sklapate nova prijateljstva. Vaše je samo da se usudite i prijavite, i da nakon napornih meseci rada u USA sebe nagradite jednim putovanjem o kojem ste oduvek maštali.

Kuba, Meksiko, Peru, Argentina i Brazil, izuzetne zemlje, za koje se treba odlučiti, a svaka od nijh je mera za sebe. Putovanja se realizuju u periodu od 26.09.-18.11.2019. godine. Za sve detaljnije informacije vezane za samo putovanje, kao i opšte uslove i nacin plaćanja, možete se direktno informisati preko nas.

Moje ime je Alen, često se nalazim na putu po Latinskoj Americi, gde sam i živeo nekih 10tak godina i rado ću vam biti vodič na ovom putovanju i preneti vam svoja iskustva, kao i svu potrebnu pomoć i asistenciju na licu mesta tokom putovanja.

Alen Santrač (Više o Alenu)

Putuj jeftinije i upoznaj Latinsku Ameriku detaljnije!

Istraži ture

Stupi u kontakt sa nama

Klikni za kontakt formular
Piši nam o svemu što te interesuje vezano za ture.*
Argentina Iguazu Falls Woman watching falls

Argentina – Iguasu – Brazil

6, 9 ili 15 dana
Min Age : 18+
Argentina puno asocijacija pobudi već svojim imenom. …tango, Buenos Aires i široki bulevari, gaučosi i hasijende, fudbal, Patagonija, Andi. Brazil […]
From$1,012
0
View Details
Peru Big Adventure

Peru: Tragom Inka civilizacije i autentična peruanska Eko Avantura

8 dana ili 14 dana
Min Age : 18+
Peru – plavetnilo neba pod kojim klize moćni kondori… od zelene prašume do sive, najsušnije pustinje na svetu. Od belih […]
From$1,100
0
View Details
Mexico travel and enjoy

Mexico – Velika Tura

8 dana i 15 dana
Min Age : 18+
Pridružite nam se i zaljubite se u tajne ove misteriozne zemlje. Bogata istorija i predkolumbijsko nasleđe, prelepo očuvani kolonijalni gradovi, […]
Cuba travel tour

KUBA: HAVANA – VARADERO 8 DANA

8 dana
Min Age : 18+
Zemlja predusretljivih ljudi, jednom nogom ostala daleko u svojoj prošlosti. Smireni život i spontanost plešućih ulica spojeni u neverovatnom kontrastu! […]
From$653
0
View Details

*Ovo putovanje podrazumeva boravak na onoj destinaciji koji odaberete, i to sve u periodu od 26.septembra do 18.novembra, a imaćete i mogućnost da ako želite umesto predvidjenih broj dana prema planu puta, boravite i manje dana, a za ovaj smanjeni broj dana imamo cenu na upit.

*Kada nam potvrdite gde želite da putujete, mi tražimo za vas avio kartu iz američkog grada odakle letite do destinacije za koju se prijavite, ukoliko zelite da preko nas kupite i tu kartu, i javljamo vam da li stižete na dan putovanja ili dan ranije, stoga se osim istaknute cene putovanja, vrši doplata za eventualnu dodatnu noć u hotelu, kao i iznos doplate za promenu mesta povratka avio karte. U proslim godinama ukoliko bi npr. putovali do Kube, kupili bi kartu od americkog grada do Kube, i zatim bi se sa Kube vratili u Evropu i tako bi morali kupiti jos jednu kartu u jednom pravcu sa Kube, koja je iznosila oko 550-600e, dok ove godine placate preko nas samo doplatu za promenu mesta povratka avio karte, koja bi vam iznosila mnogo manje nego prosle godine, tj. oko 150-250e,  povratkom sa Kube.

*Ukoliko ste kupili avio kartu za program work and travel USA preko turističke agencije Galaxy Tours ili Karavan Travel, da bi realizovali radni deo Work and Travel USA programa, stičete mogućnost da se prijavite nakon radnog dela programa, na putovanja po Latinskoj Americi, koja organizujemo isključivo za vas i po najpovoljnijim cenama i uslovima.

*Organizaciju ovog putovanja vam omogućava agencija Eco Explorer a avio karte vam obezbedjuje agencija Galaxy Tours i Karavan Travel.

*Napomene:

-za nosioce SRP pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.  

-za nosioce BIH pasosa potrebna je viza za Meksiko, Argentinu i Peru, dok za Brazil i Kubu nije potrebna.

-za nosioce MAC pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.

-za nosioce CG pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.