America's Eco Adventure & Spiritual Trips Leader. info@eco-explorer.com +1 929 23 85 240

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Work & Travel Putovanja

posle Work ide Travel.

Putuj sa nama jeftinije i upoznaj Latinsku Ameriku detaljnije!

  • Dobro se provedi sa lokalnim stanovnistvom i na autentičnim mestima!
  • Probaj domaće specijalitete i lokalna pića!
  • Proveri na licu mesta da li je sve tako kako si maštao!
  • Ali ni to nije sve… Čuvamo ti prtljag iz SAD dok si na putu sa nama!
  • Tvoje je samo da se usudiš i prijaviš na neko od ova četiri naša putovanja po Latinskoj Americi!

Uživaj maksimalno u svojoj životnoj avanturi po Latinskoj Americi, i ne brini o organizaciji puta.

Rezervacije, smeštaj, transferi, ulaznice, izleti i organizacija obilazaka kultnih mesta i prelepih plaža karipskog mora… Svi tehnički detalji i organizacija puta je naša briga.

Tvoje je samo da se opustiš da bi mogao da doživiš autentična mesta i narod Latinske Amerike.

Latinska Amerika nikad bliže!!! Sad je pravi trenutak za putovanje!

Iskusi Latinsku Ameriku

Ćao studenti,

Ove godine za vas organizujemo fenomenalna putovanja nakon završenog radnog dela Work and Travel USA programa. Sigurni smo da ste oduvek maštali da proputujete svet i upoznate Latinsku Ameriku. Ove godine je izuzetna prilika za to.

Tu smo vama na usluzi, da vam kreiramo jedno životno putovanje, bogato fantastičnim i autentičnim lokalnim mestima, kao i dobroćudnim narodima Latinske Amerike, koji su pre svega dobri domaćini, pa je to i dobar način da sklapate nova prijateljstva. Vaše je samo da se usudite i prijavite, i da nakon napornih meseci rada u USA sebe nagradite jednim putovanjem o kojem ste oduvek maštali.

Kuba, Meksiko, Peru, Argentina i Brazil, izuzetne zemlje, za koje se treba odlučiti, a svaka od nijh je mera za sebe. Putovanja se realizuju u periodu od 26.09.-18.11.2019. godine. Za sve detaljnije informacije vezane za samo putovanje, kao i opšte uslove i nacin plaćanja, možete se direktno informisati preko nas.

Moje ime je Alen, često se nalazim na putu po Latinskoj Americi, gde sam i živeo nekih 10tak godina i rado ću vam biti vodič na ovom putovanju i preneti vam svoja iskustva, kao i svu potrebnu pomoć i asistenciju na licu mesta tokom putovanja.

Alen Santrač (Više o Alenu)

Putuj jeftinije i upoznaj Latinsku Ameriku detaljnije!

Istraži ture

Stupi u kontakt sa nama

Klikni za kontakt formular
Piši nam o svemu što te interesuje vezano za ture.*

*Ova putovanja podrazumevaju boravak na onoj destinaciji koju odaberete, i to sve u periodu od 26.septembra do 18.novembra, a imaćete i mogućnost da ako želite umesto predvidjenih broj dana prema planu puta, boravite i manje dana, a za ovaj smanjeni broj dana imamo cenu na upit.

*Destinacije i datumi polazaka:

KUBA : 26.09.-03.10. , 20.10.-27.10.

NAPOMENA:

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ZA KUBU, IMAMO DODATNO JOS DVA DATUMA POLASKA:

05.10. – 11.10,

14.10.-21.10 -za ovaj polazak imamo popust od 50usd + jedno iznenadjenje 🙂

 

 

PERU: 05.10.-18.10.

MEKSIKO: 05.10.-19.10. / uz mogucnost skracene ture i boravak na Rivijeri Maja u gradu Plaja del Karmen, od 11.10.

BRAZIL IGUASU ARGENTINA: 29.10.-12.11., 05.10-19.10.

Polazak se realizuje onda kada prikupimo dovoljno studenata za prijavljeno putovanje.

*Kada nam potvrdite gde želite da putujete, mi tražimo za vas avio kartu iz američkog grada odakle letite do destinacije za koju se prijavite, ukoliko želite da preko nas kupite i tu kartu (ako zelite, mozete i sami da tu kartu u jednom pravcu od americkog grada gde se nalazite do latino destinacije kupite i preko neke lokalne USA agencije ili online, ali ako želite preko nas, javite nam), i u tom slucaju javljamo vam da li stižete na dan putovanja ili dan ranije, stoga se osim istaknute cene putovanja, vrši doplata za eventualnu dodatnu noć u hotelu, kao i iznos doplate za promenu grada povratka u  avio karti bez moranja povratka u USA.

Jedino ako se prijavite za Kubu, avio karta se mora kupiti u autorizovanoj americkoj agenciji za prodaju te destinacije, pa vam u tom slucaju mi mozemo organizovati kupovinu te karte. U proslim godinama ukoliko bi putovali do Kube, kupili bi kartu od americkog grada do Kube, i zatim bi se sa Kube vratili u Evropu i tako bi morali kupiti jos jednu kartu u jednom pravcu sa Kube nazad, prakticno jednu kartu do Kube a drugu povratnu od Kube, koja je iznosila oko 550-600e, dok ove godine plaćate preko nas samo doplatu za promenu mesta povratka avio karte, koja vam sada iznosi mnogo manje nego prosle godine, tj. oko 250e, u zavisnosti u kom ste americkom gradu, npr ako ste u NYC, i vracate se sa Kube nazad u Srbiju + karta od americkog grada, npr. NYC do Kube koja je trenutno oko 100-250e.

Za uplatu land paketa javite nam se, a za doplatu avio karte sa povratkom iz latino grada (promena grada povratka)  javite se direktno agenciji preko koje ste kupili avio kartu.

*Napomene za vize:

-za nosioce SRP pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.  

-za nosioce BIH pasosa potrebna je viza za Meksiko, Argentinu, Peru i Kubu, dok za Brazil  nije potrebna (Napomena: Vizu za Kubu, tj. turisticki karton mozete dobiti ili u nekom od konzularnih odeljenja Kube u svetu , ili bi mi za vas organizovali u USA preko autorizovane turisticke agencije na teritoriji USA ukoliko bi preko naseg programa zeleli da idete na ovo putovanje. Za turisticki karton za Kubu preko konzularnih odeljenja Kube u svetu, izdavanje istog je 22e za boravak do 30dana, dok autorizovana USA turist. agencija to naplacuje 75usd + troskovi Fedex postarine do adrese gde boravite u USA za period boravka do 30dana)

-za nosioce MAC pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.

-za nosioce CG pasosa potrebna je viza za Meksiko, dok za Argentinu, Brazil, Peru i Kubu nije potrebna.

 

*Napomena za prijavu na putovanje:

Ukoliko ste se odlucili gde i kada bi da putujete, molimo vas da nam posaljete prijavu na mail ili direktno na booking formu na samom sajtu zeljene destinacije kada udjete klikom na destinaciju. Prijava bi trebala da sadrzi: *puno ime i prezime sa brojevima pasosa, *datum polaska ture i destinaciju, *americki grad gde se nalazite i odakle imate povratni let, *gde ste kupili avio kartu za ovaj program W/T i koja je avio kompanija.

Kada nam posaljete prijavu za odabranu destinaciju sa svim ovim informacijama, gledamo doplatu za promenu datuma leta i promenu grada u povratnom letu, i ukoliko zelite gledamo za vas cenu avio karte od americkog grada do latino grada.  Kada saznamo tacan broj studenata koji se prijave za putovanja sto ocekujemo do kraja avgusta meseca (eventualno do pocetka septembra), tada vam i saljemo, ukoliko se slazete sa tim cenama i uslovima, kompletnu i konacnu cenu citavog aranzmana gde su ukljucene osim land aranzmana i sve detalje vezane za avio karte.